· 2018. április 16. 2

Honda Szász motoros véradás - 2018

Vérüket adják a nemes célért

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a nyíregyházi motoros véradást, mely ezúttal az Esély Központban lesz május hatodikán.
Az Óriáskerék motoros egyesület és a Honda Szász szervezi az immáron 15. alkalommal (!) zajló karitatív rendezvényt, ahol ezúttal is érdekes programok színesítik a napot. Hogy milyen nagy tömeget vonzó eseményről van szó, azt remekül mutatja, hogy alkalmanként két-háromezer (!) motoros vesz részt rajta. Természetesen most sem maradhat el az átfogó egészségügyi felmérés, ahogy vezetéstechnikai ügyességi versenyre is nevezhetnek a motorosok, mi több, motortesztelésre is lehetőség lesz.

Lehetek véradó?

Egyszerű és gyors folyamat a véradás, de van pár kritérium, melynek mindenképpen meg kell felelned, ha jelentkezni szeretnél. Ezekről bővebben a Véradás.hu oldalon olvashatsz, ahol részletesen bemutatják, hogyan is zajlik ez a gyakorlatban.
{{articleGallery[17830].caption}}
Május hatodikán reggel nyolctól lesz a gyülekező Nyíregyházán, a Kossuth téren, innen gurul át a csapat a Tiszavasvári utca 41. szám alatt működő Esély Centrumba, ahol késő délutánig zajlanak a programok. További részletek a Honda Szász Facebook-oldalán és honlapján olvashatók.