A most indult kampányban 256 GB-os SD kártyát adnak minden Innovv K5 kamerakészlet mellé, azaz rögtön használatra kész szettet kapsz, amit csak rögzíteni kell a motorra, és már indulhat is a felvétel. Ráadásul a K5 már 4K-felbontású, vagyis amellett, hogy egyszerű menetrögzítő kameraként segít a mindennapokban, a túrák megörökítésére is tökéletes.

Akció az Innovv-nál

A minőségi lencse segítségével ellenfényben is részletgazdag, tűéles képet készít, miként azt láthatjátok a – mindenféle utómunka nélkül készült – felvételen:

Élethű színek és részletgazdag kép – még a YouTube-feltöltés és -konvertálás után is ilyen minőségű az Innovv K5 felvétele. Aki az eredeti, 4K-s minőségre kíváncsi, innen letöltheti a nyers videót is 

A készletben egyébként megtalálható az első UHD-, és a hátsó HD-lencse, a helymeghatározó (GPS), hogy könnyen beazonosíthasd, pontosan hol készült a felvétel, no meg a távkapcsolóval és gyorsulásérzékelővel megspékelt központi egység. Az pedig csak ráadás, hogy ilyen tanulságos történeteket oszthatsz meg az –  automatikusan elinduló és rögzítő – kamera segítségével, mint a nemrég bemutatott, motorost figyelmeztető autós sztorija.