Gyakorlott és kevésbé képzett motorosoknak is feltétlenül ajánljuk a vezetéstechnikai tréninget, ahol az ember nem a forgalomban, hanem biztonságos körülménynek között, zárt pályán próbálgathatja tudását. Erre ad most lehetőséget a közkedvelt Safety-Hungary soron következő budapesti nyílt napja.

Ismét nyílt nap a Continental Safety-Hungarynél

Igazán jó program lesz a Continental Safety-Hungary júliusi tesztnapja, ahol a kezdők és a rutinos motorosok is rengeteget tanulhatnak, minekután az eltérő nehézségű pályákon sokféle helyzet szimulálására alkalom nyílik. A gyakorlás természetesen profi instruktorok irányításával zajlik, sőt a tanulni vágyóknak nem muszáj motorral érkezniük, mivel a Safety-Hungary saját járműveivel rendezi a díjmentes nyílt napot.
ismet-nyilt-nap-a-continental-safety-hungarynel-22423
A legkülönfélébb helyzetek gyakorlására nyílik lehetőségük a motorosoknak, mégpedig kifejezetten oktatójárművel, biztonságos körülmények között
Gáláns ajánlat, hogy a helyszínen bárki kedvezményesen regisztrálhat a Safety-Hungary további vezetéstechnikai tréningjeire, így a kétnapos tanfolyamok díja 49 helyett 39 ezer forint, az egynapos programok pedig 30 helyett 25 ezer forintba kerülnek. A nyílt nap hétfő délután 15 órakor kezdődik és 21 óráig tart. Kikapcsolódásképpen - akciós áron - gokartozhattok, sőt amennyiben a helyszínen jelentkeztek a Safety-Hungary valamelyik képzésére, vagy már részt vettetek a korábbi oktatások valamelyikén, akkor egy futamra szóló ingyenjegyet kaptok a SiLverKart gokartpályáján. Mindemellett ingyenesen bowlingozhattok, biliárdozhattok vagy játszhattok a darts-szal és a csocsóval is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, s arra kérnek, hogy további információkért látogassatok el a képzés hivatalos Facebook-oldalára!