A Kawasaki-rajongóknak valószínűleg ismerősen cseng a Good Times Tour eseménysorozat neve, melyen a motorosok kipróbálhatják a legújabb modelleket, beleértve például a feltöltős sportmotorokat is. A sikeres külföldi rendezvények után most először Magyarországon is megrendezik a nyílt napot, melyen Te is részt vehetsz egy rövid, egyszerű és díjmentes regisztráció után.

kawasaki-tesztnap-2024-budapest
Kawasaki Z H2 SE

Kawasaki-tesztnap Budapesten

Az esemény helyszíne a 22. kerületben, a Hajó utca 3. alatt található Kawasaki-szalon lesz, ahol május 4-én délelőtt 10 órakor kezdődnek a programok. A tesztvezetések 10:30-tól délután ötig zajlanak, a visszatérő pilótákat pedig frissítővel, kávéval és hot-doggal várják a szervezők.

kawasaki-tesztnap-2024-budapest
Kawasaki ZX-4RR

Az elérhető motorok – a teljesség igénye nélkül – a következőek lesznek: természetesen kipróbálhatod a Ninja modellcsalád legújabb tagjait, a ZX-4RR-t és az új ZX-6R-t, itt lesz a visszatérő Eliminator 500, a ZX-10R, a túrázók pedig üléspróbát vehetnek a Ninja 1000SX-en és a H2 SX SE-n is.

kawasaki-tesztnap-2024-budapest
Kawasaki H2 SX SE

Ha Te is kipróbálnád valamelyiket, esetleg kíváncsi vagy, hogy pontosan milyen motorok sorakoznak fel a tesztnapon, csak kattints ide az ingyenes, online regisztrációhoz, és írd be a naptárba: Good Times Tour, 2024. május 4!