· 2019. június 4.

Megnyitja kapuit az alsóörsi Harley-Davidson találkozó

Kezdődik az Open Road Fest

Hangulatos program vár mindazokra, akik június 5. és 9. között Alsóörsre látogatnak. Ekkor zajlik az egyik legnagyobb hazai motoros fesztivál, ahol fellép többek között az Europe, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, az Anna and the Barbies, valamint a Gangxta Zolee és a Kartel is.
A két évtizedes jubileumát ünneplő Open Road Fest szervezői igen csak kitettek magukért, hogy emlékezetessé tegyék az ország talán legismertebb motoros rendezvényét.

Kezdődik az alsóörsi Harley-Davidson találkozó

A bevezetőben is említett neves zenekarok mellett ugyanis további nem mindennapi produkciók szórakoztatják majd a közönséget. Ott lesz például az ország legvagányabb motoros kaszkadőre, Erdős Csaba, aki minden eddiginél izgalmasabb show-val készül. Mellette freestyle motocross-bemutató és légi parádé is elbűvöli majd a látogatókat, de nem marad el a Gravity Academy extrém sport előadása sem, a legkisebbek pedig lábbal hajtós motorok futamára is benevezhetnek.
{{articleGallery[22173].caption}}
Különféle versenyekre is készülhetünk Alsóörsön. A Motor Show Budapest Gálán megtudhatjuk, hogy melyik a fesztivál legszebb épített motorja, sőt motormosó-, láncfűrészszobrászat- és Timbersport-bajnokságot is szerveznek a Stihl támogatásával. Két vezetett túrához csatlakozhatnak az érdeklődők, szombaton pedig jön a sokak által legjobban várt motoros felvonulás.
{{articleGallery[22172].caption}}
Az Open Road Festen mindemellett megnézhetjük a Harley Múzeum különleges relikviáit és tesztvezetésre is jelentkezhetünk, ahol bárki mehet egy kört a legújabb vasparipákkal. Természetesen most is lesz nyereményjáték, a szerencsés nyertes egy új Harley-Davidson Street 750-nellesz gazdagabb.
További részletekért látogassatok el a fesztivál hivatalos honlapjára!