A Komáromi Napok keretében rendezi meg veterános találkozóját a Komfront Kft. Az esemény egyben a magyarországi veterán hondások márkatalálkozója is, így aki kedveli a japán modelleket, biztos számtalan izgalmas csemegét láthat az észak-magyarországi településen.

Hondás veteránmajális Komáromban

Már hagyomány, hogy öreg járgányok felvonulnak Komáromban, s mindig nagy érdeklődés kíséri az összejövetelt, ahová nemcsak a környékbeli veteránosok hozzák el szebbnél szebb masináikat, hanem az ország távoli pontjairól is érkeznek kiállítók a legkülönfélébb márkájú és típusú járművekkel.
kirajzanak-az-oreg-vasak-21717
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján igazán jó hangulatra számíthat, aki ellátogat a családi programnak sem utolsó veterános eseményre. (Fotó: Sziakomarom.sk)
A 28. Komáromi Napok programot április 26. és május 1. között tartják, a vasárnapi veteránmajális kiállítói pedig a polgármesteri hivatal előtti Szabadság téren gyűlnek össze reggel nyolc és délután 16 óra között. Belépődíj nincs, a szervezők szertettel várnak minden motorost és érdeklődőt!