· 2019. április 23. 1

Hondás veteránmajális Komáromban

Kirajzanak az öreg vasak

A tavasz beköszöntével egyre több szabadtéri program vár bennünket, közöttük sok kifejezetten a benzinvérűek szórakozását szolgálja. Ha Téged is vonzanak a gyönyörű állapotú, koros vasak, akkor április végén érdemes ellátogatnod Komáromba, ahol egy hangulatos veterándzsembori várja a motorosokat.
A Komáromi Napok keretében rendezi meg veterános találkozóját a Komfront Kft. Az esemény egyben a magyarországi veterán hondások márkatalálkozója is, így aki kedveli a japán modelleket, biztos számtalan izgalmas csemegét láthat az észak-magyarországi településen.

Hondás veteránmajális Komáromban

Már hagyomány, hogy öreg járgányok felvonulnak Komáromban, s mindig nagy érdeklődés kíséri az összejövetelt, ahová nemcsak a környékbeli veteránosok hozzák el szebbnél szebb masináikat, hanem az ország távoli pontjairól is érkeznek kiállítók a legkülönfélébb márkájú és típusú járművekkel.
{{articleGallery[21717].caption}}
A 28. Komáromi Napok programot április 26. és május 1. között tartják, a vasárnapi veteránmajális kiállítói pedig a polgármesteri hivatal előtti Szabadság téren gyűlnek össze reggel nyolc és délután 16 óra között. Belépődíj nincs, a szervezők szertettel várnak minden motorost és érdeklődőt!