Ha nem akarsz december közepén kapkodni, jobban teszed, ha már most, novemberben elkezded begyűjteni a karácsonyi ajándékokat, amihez egy kis segítséget nyújt a KSR néhány hasznos, egyszersmind stílusos kiegészítővel.

Motoros felszerelések és kiegészítők a KSR-től

Aki sokat van úton elektromos robogójával – vagy eleve bármilyen motorral –, bizonyára szemezett már a különböző mobiltartókkal. A KSR-nél a praktikus, egy kézzel kezelhető változatra voksolnak, hiszen ezt kesztyűben, másik kezeddel a kormányt fogva is könnyen nyithatod-zárhatod, és mivel állítható méretű, szinte minden érintőképernyős mobilhoz alkalmas.
ksr-moto-motoros-kiegeszitok-27639
Egykezes telefontartó NIU okosrobogókhoz
Még a mobiltartónál is népszerűbb felszerelés a hátsó doboz, másnéven topcase, amiből – a gép színéhez passzoló –, többféle fényezés közül is választhatsz, hogy az utólag felszerelt koffer ne törje meg a robogó formavilágát.
ksr-moto-motoros-kiegeszitok-27638
A futárokra gondolva hagyományos és hőszigetelt kofferek is elérhetőek a robogókhoz
Nem maradtak ki a terepezők sem, nekik a fürge Sur-Ron modellekhez kínál masszív kézvédőt a KSR, hogy megvédje a vezető kezét a bokroktól, ágaktól. Mivel állítható a rögzítési pont, mindegyik Sur-Ronra felszerelhető a stílusos alkatrész.
ksr-moto-motoros-kiegeszitok-27640
Praktikus kiegészítőkkel fokozható az elektromos Sur-Ron terepmotorok használati értéke és kényelme
Végül itt a klasszikus szabású és színű Lambretta ing, ami természetesen nemcsak motoron, hanem „civilben” is hordható. A gyár eredeti, narancs-fehér-fekete modellje stílusos darab, és megment attól, hogy a ballagási ingedben kelljen feszengned, ha valahol elvárnák, hogy galléros felsőben jelenj meg…
ksr-moto-motoros-kiegeszitok-27637
Stílusos kiegészítők a retró robogókhoz
Ezek mellett az őszi közlekedés legfontosabb kellékeivel (pl. légterelő plexi, sisak, lábzsák, vízhatlan motortakaró stb.) is várják a betérő robogósokat, motorosokat a KSR-nél, hogy ezzel is segítsék a „négyévszakos” motorozás elterjedését.