Számtalan karitatív, jótékonysági programban részt vett már a paksi Legends Hungary M.E. A járványhelyzet idején például rászorulóknak és egészségügyi intézményeknek segítettek a motorosok, majd egy évvel később – a számtalan áldozatot követelő horvátországi – földrengés után a helyszínen igyekeztek megkönnyíteni a sérültek és a fedél nélkül maradtak mindennapjait.

Vezetéstechnikai tréning és családi nap a Legends Hungary M.E.-vel

Június másodikán, azaz most vasárnap is egy jótékonysági napra invitálják motorosokat, ahol egyebek mellett vezetéstechnikai tréning, elsősegély-oktatás és KRESZ-továbbképzés várja az egybegyűlteket. Az esemény megtartásában az egyesület partnere a Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya is.

legends-motoros-jotekonysagi-nap

Miként megtudtuk az egyesülettől, délelőtt 9 órakor lesz a gyülekező a Legends Hungary ME Klubházánál (Paks, Kishegyi út 44.), de érdemes tudnod, hogy csak előzetes regisztráció után vehetnek részt a vendégek az eseményen. A közlekedésbiztonsági nap hozzájárulása 10 000 Ft/motor, a nap során befizetett pénzt pedig teljes egészében a Pápay Ágoston Készségfejlesztő Iskola támogatására fordítják a szervezők. Ha további részletekre vagy kíváncsi, csak kattints a rendezvény Facebook-eseményére, s ha részt is vennél rajta, a legendshungaryme@gmail.com címen várják a jelentkezésed.