Három modell szerepel az ADVESmoto évindító akciójában, melyeket ráadásul már teszteltünk is, így jó szívvel ajánlhatjuk a 125-ös robogót, nakedet vagy endurót kereső motorosoknak.

Új Malagutik nagy kedvezménnyel

Az első, egyben legkedvezőbb árú modell a Malaguti Spectre GP 125, ami főként kedvező árával, csekély üzemeltetési költségeivel és vonzó formavilágával szerezhet rajongókat a márkának.

malaguti-bemutato-motorok-akcioja-az-advesmotonal
 Malaguti Spectre GP 125

A motorokhoz hasonlóan 17 colos átmérőjű kerekeken futó Spectre kimondottan nagy szabad hasmagasságú, hogy a padkákra fel- és lehajtás se okozzon gondot, az pedig minden ingázónak fontos szempont, hogy mindössze 2 litert fogyaszt százanként, így olcsóbban járhatnak vele városban, mint akár tömegközlekedéssel. Az óra szerint 100 km/óra feletti végsebesség és a hatékony fékrendszer dacára a motor listaára is kimondottan kedvező, sőt a januári akcióban 1 199 000 Ft-ért juthatsz hozzá.

Malaguti Drakon 125

A második modell a Drakon 125, ami főként a fiatalokat szólítja meg, és 15 lóerős csúcsteljesítményével maximálisan kihasználja az A1-es kategória lehetőségeit. Fordított villájával és modern formatervével a nyolcadliteresek prémium kategóriájába sorolható, de az ára nem túlzó – a nemrég indult kampányban 1 749 990 forintért juthatsz hozzá. A motorról készült tesztünket itt olvashatjátok.

malaguti-bemutato-motorok-akcioja-az-advesmotonal
Malaguti Dune 125 X

Az akciós olasz trió harmadik tagja a Dune 125, mely a – lassan teljesen eltűnő – nyolcadliteres kalandmotorok családját erősíti. Igazi sokoldalú mindenes, elvégre ügyesen mozog laza terepen, endurós üléshelyzetével és hosszú rugóútjával pedig ideális társ a városi motorozáshoz is. Tesztünkön minket is meggyőzött, arról nem beszélve, hogy kiemelkedő, óra szerint 123 km/órás végsebessége ellenére a tulajdonosok szerény, 3,5 liter körüli átlagfogyasztásról számoltak be. A Dune 125 bemutatómotor – fehér és ezüst színben – szintén nagy, 205 000 forintos árengedménnyel kapható, de természetesen csak a készlet erejéig.