· Képek: Pinterest · 2020. június 23. 3

Elhunyt Ben Godfrey

Tragédia a Donington Parkban

A Brit Superbike versenyzője a múlt hétvégén veszítette életét, mindössze 25 éves volt. A tragikus baleset után a sorozat szervezői is megszólaltak az ügyben.
A fiatal motoros a No Limits pályanapon esett el Donington Parkban, a Redgate fele vezető részen. Hiába siettek segítségére az orvosok, a gyors beavatkozás dacára belehalt súlyos fejsérüléseibe. – Kimondhatatlanul szomorú vagyok Ben halála miatt... Fantasztikus ember volt, aki odafigyelt a barátaira, a többi motorosra, és mindig mosolygott. Nagyon izgatott volt, hogy végre kezdődik a szezon, és ki is használta a lehetőségeket: több pályanapon is járt az elmúlt hetekben – nyilatkozta Mark Neate, a No Limits pályanap szervezője.
{{articleGallery[25787].caption}}
Godfrey tavaly a Jones Dorling Racing színeiben indult a BSB Superstock 1000 kategóriájában, és legjobb eredménye egy negyedik hely volt Brands Hatchben. Már megvolt az idei szerződése, a Ducati Performance TriOptions Cupban indult volna az Art of Racing csapattal, de augusztusra halasztották a sorozat nyitófordulóját a vírushelyzet miatt, erre készült Ben a Donington Park-i hétvégén is. Nyugodjék békében!