· 2017. november 14. 9

Búcsúznak a mentőmotorosok

Ezer riasztás öt percben

Az egyre rövidebb és hidegebb nappalok kényszerpihenőre küldik a hazánk útjain szolgáló mentőmotorokat is. Az életmentő csapat tagjai egy látványos videóval búcsúznak a 2017-es szezontól.
Idén több mint ezer riasztáson vettek részt a kétkerekű doktorok, sok-sok embernek visszaadva a reményt, hogy az időben elvégzett újraélesztést követően esélyt kap a teljes felépülésre. Több ezer kilométert tettek meg, s ezalatt egyszer sem szenvedtek balesetet, mindig villámgyorsan és gond nélkül eljutottak az ütközések, karambolok helyszínére.
Balázs, aki civilben szenvedett motorbalesetet, ősszel már újra egyenruhában rótta a kilométereket, s közben arra is jutott energiája, hogy összeállítsa ezt a kisfilmet a mentőmotorok idei riasztásairól
- Valóban elégedetten nézhetünk vissza az elmúlt hónapokra. Köszönjük azoknak, akik hozzájárultak, hogy idén is jelen lehessünk az utakon, és sok emberhez eljussanak robogóink, motorjaink! Egyik mentőmotorosunk készített egy kis évadzáró videót, szeretettel ajánljuk Mindenkinek! Ő az a bajtársunk, aki a mentőmotoros szezon elején saját motorjával balesetet szenvedett, begipszelt lábbal feküdt hetekig, de belül küzdött, és októberben már újra a mentőmotoron várta a riasztásokat! Balázs, üdvözlünk újra a Csapatban! - áll a Magyar Mentőmotor Alapítvány bejegyzésében.