A GWEF idei első rendezvénye Belgiumban volt májusban, s az egyesület szeptember közepéig hetente egy-egy eseményt szervez valamelyik európai országban.

Július 4-7. között Egerszalókon lesz a hondás fesztivál

A tagok nagyon szívesen utaznak akár több ezer kilométert is azért, hogy motoros társaikkal töltsenek el néhány napot, így nem meglepő, hogy a magyarországi összejövetel szervezői is nagyjából száz résztvevővel számolnak.

Rögtön az első napon, csütörtökön nagyszerű programra számíthatnak a résztvevők, hiszen a csapat egy közel 120 km-es túrára indul, érinti többek között Sirokot, Recsket, a Kékestetőt és Gyöngyöst is. Pénteken ismét felkerekednek a motorosok, hogy ellátogassanak Szinpetribe, ahol megtekintik a világ legnagyobb könyvét, emellett egy remek ebéd is várja őket a túra folyamán. Szombaton, vagyis az esemény legfontosabb napján Egerbe érkezik a karaván, ahol a Dobó téren sorakoznak fel a Gold Wingek. Ezen a napon is lesz túra, este pedig visszatérnek Egerszalókra, ahol vacsora, díjkiosztó és zenés mulatság zárja a találkozót, ami hivatalosan a vasárnapi reggelivel ér véget.

mindjart-gold-wing-talalkozo-22375
Várhatóan nem kevés külföldi és hazai Gold Wing-tulajdonos is ellátogat Egerszalókra. A tagoknak 50 euró a részvételi díj, a sátor/lakókocsi hely ára egy éjszakára 15 euró.

Aki szeretne részt venni a találkozón, a Gold Wing-tulajdonosok a magyarországi honlapján - azon belül is a Treffen, azaz Találkozó menüpontban - találhatnak további információt a rendezvényről, ugyanakkor bátran érdeklődhetnek Eleven Lajos klubelnöknél is az elevenlajos@gmail.com címen.