· Képek: BMW Motorrad · 2018. augusztus 2. 26

Megérkezett a Mission: Impossible - Utóhatás

Jól hasítanak az R nineT-k

A BMW magyarországi képviselete tegnap sajtótájékoztató és premier előtti vetítés keretében mutatta be a népszerű filmsorozat legújabb darabját, melyben több stílusos bajor járgány is feltűnik.
Szinte hihetetlen, de a Mission: Impossible széria immáron 22 éves, a most érkezett, Utóhatás című rész a hatodik a sorban. A filmekben mindig is fontos szerepet töltöttek be a különböző járművek, melyekkel a főszereplők látványosan száguldoznak, üldöznek, menekülnek, sokszor igencsak lehetetlen szituációkban. Az előző részben Tom Cruise egy BMW S 1000 RR nyergében igyekezett „megmenteni a világot”, s már a beharangozókból tudni lehetett, hogy a legújabb filmben is találkozhatunk a bajor gépekkel.
Nincs hiány látványos, néha már szürreális autós és motoros hajszákból
Tegnap a BMW Magyarország által szervezett vetítésen beültünk megnézni a filmet, melyben feltűnt egy klasszikus E28-as is, a rendőrök R 1200 RT-P-kkel manővereztek, a főhős pedig egy stílusos R nineT nyergében feszített. Természetesen további részleteket nem szeretnénk elárulni, szóval aki kíváncsi arra, hogy a kék-fehérek gépei miként teljesítenek a vásznon, az feltétlenül nézze meg az egyébként izgalmas, kiváló szereplőgárdával büszkélkedő filmet!