· Képek: Visordown.com · 2017. július 31. 6

Összedobták az ellopott motor árát

A motorosok jóemberek...

Mintha csak egy jól kitalált forgatókönyv lenne: a motorosok nem hagyták, hogy a négyéves kislány szomorkodjon ellopott Yamahája miatt, ám mire összegyűjtötték az új gép árát, a történet váratlan fordulatot vett...
Miután a brit motorosok megtudták, hogy az óvodáskorú Izabella Tunnicliffe-től ellopták PW50 krosszmotorját, egyből felhívást adtak közre, s rendkívül rövid idő, alig egy hónap alatt összekalapozták egy új Honda CR50F árát, pontosabban egy kicsit többet, 1414 fontot.
{{articleGallery[14680].caption}}
Már éppen azon tanakodtak, hogy miként szervezzék meg a motor vásárlását, mikor - a Visordown.com révén - a Honda illetékeseihez is eljutott a történet, s ők azonnal cselekedtek. Megkeresték Izabella szüleit, és felajánlották, hogy egy vadonatúj CR50F-et kap tőlük ingyen, hogy a kislány beteljesíthesse az álmát, s elindulhasson a brit Junior MX-bajnokságban.
- Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy megleptek minket a motorral, hisz' ez több egyszerű tárgynál. Az új CR50F azt jelenti, hogy Izabella tovább edzhet, és a következő szezonban már versenyzőként folytathatja pályafutását - nyilatkozták a szülők. Mivel a felajánlások így okafogyottá váltak, az összegeket visszakapják az adományozók, és szabadon rendelkezhetnek velük.