· 2017. október 4. 35

A Motorrad felvette portfóliójába az olasz telivéreket

Ducati szalon és szerviz Budapesten

Gyakran felmerül - itt a SportMotor fórumon is - hogy a főváros környékén hol javíttathatják motorjaikat a Ducati-tulajdonosok. Nos, napjainkban ez már nem kérdés, mivel a Nagykőrösi úton működő kereskedés immáron hivatalos Ducati márkaszerviz is lett.
A Motorradnál nem csak a karbantartásban tudnak segíteni, hiszen Ducati szalon is nyílt az M5 bevezető mellett, ahol megcsodálhatjuk a legszebb 2017-es újdonságokat, mint a Monster 797, a Multistrada 950 vagy éppen a „tökéletes utcai sportmotorként” aposztrofált Supersport.
{{articleGallery[15855].caption}}
Ráadásul most akciós árlistából szemezgethetnek az új Ducatik vásárlói, emellett gyári alkatrészekkel, kiegészítőkkel és ducatis ruházattal várják a Motorradban a Desmo-hívőket.
{{articleGallery[15852].caption}}
Ha semmiről nem szeretnél lemaradni az olasz prémiummárkával kapcsolatban, érdemes követni őket Facebook-oldalukon is. Ez már csak azért is ajánlott, mert mostanában tényleg nagy a sürgés-forgás a bolognai vörösök háza táján.
{{articleGallery[15853].caption}}
Nemrégiben mutatták be a Panigale kéthengeresét leváltó V4-es erőforrást, a Desmosedici Stradalét, míg a 2018-as modelleket november 5-én, vasárnap, a 75. EICMA előestéjén leplezik le, amit Ti is élőben követhettek az alábbi linken.(X)