· 2019. október 2. 21

Jövő nyáron nem lesz harley-s buli

Találkozunk 2021-ben!

Nem nagyon akad olyan magyar motoros, aki ne hallott volna még az alsóörsi fesztiválról, melynek története húsz évvel ezelőttig nyúlik vissza. Ám a Harley-Davidson hazai forgalmazója - a program házigazdája - úgy döntött, egy eddigitől eltérő szellemiségű rendezvényt szeretne összehozni, ezért jövőre elmarad az Open Road Fest.
Minden nyáron sok ezren zarándokolnak el az alsóörsi kempingbe, hogy részesei legyenek a különleges hangulatú motoros dzsemborinak - sajnos ők jövőre kereshetnek új helyszínt a kikapcsolódáshoz, de 2021-ben újranyit az Open Road Fest!

Egy év szünet után folytatódik a harley-s buli

Az utóbbi két évtizedben minden évben megrendezték a balatoni összejövetelt, így most biztosan sokan csalódottak a hír hallatán, hogy kimarad a sorból 2020-as buli. Ugyanakkor a rendezők azt mondják, biztosan lesz folytatás 2021-ben, csak éppen olyan szintű megújulásra készülnek, hogy nem elég 8-10 hónap a programok összeállításához. Reméljük, tényleg lesz folytatás, hiszen kár lenne lemondani egy olyan sikeres eseményről, ahol az elmúlt esztendőkben több százezer motoros és zenerajongó fordult meg, mi több, megannyi emlékezetes koncert, buli és túra is kapcsolódik Alsóörshöz.
{{articleGallery[23337].caption}}
Dobai Attila, a fesztivál igazgatója azt írja a sajtóközleményben, hogy az Open Road Fest életében most új fejezet kezdődik, a jövőbeli tervekről viszont még nem akar elárulni részleteket. Aki kíváncsi, mit főztek ki a szervezők, kövesse a fesztivál honlapját és Facebook oldalát, ahova biztosan felkerülnek a friss infók!