· Képek: Blikk · 2018. szeptember 5. 61

Drámai pillanatok a tárgyalóteremben

Ítélet született a Rékasi-ügyben

Az ismert színész több mint három éve szenvedett balesetet Budatétényben, melyben olyan súlyosan sérült, hogy intenzív osztályon ápolták, s a mai napig nem jött teljesen rendbe. A bíróság ma reggel végre ítéletet hirdetett az ügyben.
Miként korábban mi is megírtuk, Rékasi Károly 2015 júniusában, a Háros utcánál szenvedett motorbalesetet, összeütközött egy személyautóval, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A színművészt medence- és combcsonttöréssel szállították kórházba, emellett lába is olyan mértékben roncsolódott, hogy sokáig rá sem tudott állni, rehabilitációja több mint egy évet vett igénybe, s végtagja már sosem lesz olyan, mint volt. Az ügyben természetesen eljárás indult, ám csak most, több mint három év elteltével született döntés.
{{articleGallery[19392].caption}}
Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítélethirdetésekor kimondta, hogy a gépkocsit vezető R. Miklós bűnös maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset okozásában, ezért hat hónap fogházra ítélték, aminek végrehajtását 1 év 6 hónapra felfüggesztették. Az ítélet nem jogerős, a színész mégis nagyon megkönnyebbült, hogy hosszú huzavona után végre úgy tűnik, pont kerülhet az ügy végére.