Enyhe és egyre melegebb telek ide vagy oda, a motorosok többségének nem komfortos a reggeli 5-6 fokos hidegben útra kelni. Jóllehet, ma már technikai aláöltözők és „mindenálló” ruhák egész sora óvja őket, ám ettől még a kezük és ujjaik ki vannak téve a metsző hidegnek.

Fűthető, vízálló kesztyű a Richától

Ezen segíthet a markolatfűtés, ám ha nincs kézvédő a motorodon, akkor az ujjak vége így is átfagyhat, mire beér a munkahelyére, ráadásul nem is mindenki szeretné plusz kábelekkel megbolondítani a motor elektromos rendszerét. Nincs más megoldás: ha ősszel és koratavasszal is motorra ülnél, muszáj magát a kezedet melegítened.

richa-inferno-kesztyu-advesmoto
Azért lényeges, hogy D3O protektor védi a kezet, mert ez a szabadalmaztatott proti hidegben is megőrzi rugalmasságát, és hatékonyan védi a motorost. A plusz betéteknek köszönhetően kesztyűben is kezelhetőek az okostelefonok és navigációs készülékek

Erre nyújt megoldást a Richa Inferno prémiumminőségű motoros kesztyű, mely hosszú mandzsettájával és saját akkumulátorról is működő fűtőrendszerével melegen tartja a kezed, a csuklódat, valamint az ujjaidat. Márpedig ez nem csak kényelmi kérdés, hiszen elfagyott ujjakkal pontatlanabbá válik a gázadagolás, hosszabb lesz a reakcióidő, vagyis baleset-megelőzési szempontból is fontos, hogy melegen tartsd a kezed.

richa-inferno-kesztyu-advesmoto
A motor akkumulátoráról és saját telepről is működtethető a Richa Inferno fűthető kesztyű

A D3O protektorokkal megspékelt, AquaShell LTZ vízálló és lélegző membránnal kiegészített kesztyű 600 D Cordura alapanyagból készült, míg a tenyéren kecskebőr erősítés felel a tartósságáért. A beépített, Gerbing Xtreme Microwire fűtőrendszer végigfut az ujjakon, a kézfejen és a csuklón is, és miként megszokhattuk az ilyen minőségű kesztyűkön, mindkét oldali hüvelyk-, mutató- és középső ujjnál érintőképernyő kezelését segítő betétet építettek be, és a sisaktörlő gumi is megtalálható a bal oldali mutatóujjnál.

richa-inferno-kesztyu-advesmoto
Természetesen vízálló, lélegző anyagból készült a kesztyű, így a melegebb tavaszi napokon is kényelmesen használható. A Cordura 600D jelzés arra utal, hogy 600 denieres (kiejtve: döniés), azaz rendkívül ellenálló nylonszálakból állították össze a kesztyűt, vagyis kimondottan tartós szövetről van szó

DHa jobban megismernéd, mit is tud a Richa csúcsminőségű terméke, itt találsz további adatokat, érdekességeket a fűthető kesztyűről.