· 2020. szeptember 16. 2

Pénteken indul az RMC-vásár

Ez bazi nagy lesz...

Nézelődj, vásárolj vagy quadozz az RMC-nél! – csábítanak a szervezők, akik idén is megrendezik az immáron hagyományosnak mondható őszi vásárt a törökbálinti motoros centrumban.
Az egészségügyi szabályok betartásával, de a megszokott, laza hangulatban várja a motorosokat az RMC csapata a már több évtizede állandó pontnak számító őszi vásáron. Ezúttal szeptember 18-án, délelőtt tízkor kezdődik a „buli”, s pénteken-szombaton egészen este nyolcig, míg vasárnap délután kettőig tart nyitva az üzlet. Ráadásul most nemcsak vásárolhatsz, hanem quadozhatsz is a kiárusítás ideje alatt.

Bazi nagy vásár az RMC motornál

Idén még színesebb lesz a program, ugyanis quados és terepjárós kupont kapnak a vásárlók, sőt ki is próbálhatják a quadokat, terepjárókat a törökbálinti téglagyár csarnokaiban és a közeli bányában.
{{articleGallery[26871].caption}}
Persze a hangsúly most is a kedvező árú motoros holmikon van, ezért idén akár 70 százalékos (!) kedvezménnyel vásárolhattok az akció ideje alatt. Hideg üdítő, sör és zsíroskenyér várja a megéhezett, megszomjazott vendégeket, no meg az egyelőre titokzatosan hangzó „törökbálinti Lacivadászat”, mely szintén érdekes nyereményekkel kecsegtet.
{{articleGallery[26872].caption}}
Szóval írd be a naptárba: szeptember 18. reggel 10-től egészen vasárnap 14 óráig Bazi nagy vásár a törökbálinti RMC-ben, melyet a Bajcsy-Zsilinszky utca 71. alatt találtok.