A Route82 brigádja élen jár a hazai vezetéstechnikai tréningek szervezésében, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 2016-ban is több alkalommal látják vendégül a tanulni, fejlődni vágyó kétkerekűeket az ETO Parkban. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy áprilistól októberig, legalább 4-5 alkalommal tartanának képzést, azonban a tegnap kiadott kisfilmjükből végre kiderült, hogy biztos időpontokkal és tavasztól szeptember elejéig összesen hat alkalommal várják a motorosokat.

Az ingyenes tréningek időpontjai:

- április 23. - május 21. - június 25. - július 23. - augusztus 13. - szeptember 3.

A Route82 mottója: Lépd át a korlátaidat, légy jobb motoros! Add a véred, hogy segíthess másokon! Gyere el képzéseinkre, hagyd, hogy tanítsunk - segíts, hogy segíthessünk!

Hozzátették: ha továbbra minden a tervek szerint alakul, akkor a már megszokott motorozás, véradás, elsősegélynyújtó-előadás mellett további meglepetésekkel is tudnak majd szolgálni, ezekről honlapjukon keresztül tájékoztatják a motorosokat. Ezen felül szeretnének havonta legalább egy, de inkább több, országon belüli, egynapos túrát szervezni, amire természetesen minden érdeklődőt szívesen várnak.