· 2019. április 12. 8

Új motorosruhák a BMW-től

Készítsd el a saját motorosruhád!

Vadonatúj ruhakollekcióval jelentkezett a BMW Motorrad. A ProRace szerelések kifejlesztésénél a kényelem, a biztonság és az egyediség volt a legfontosabb szempont.
Aki már vett életében kényelmetlen, szűk vagy rossz helyen megvarrt motorosruhát, az különösen értékeli majd a BMW legújabb fejlesztését, a személyre szabható ProRace-t.

Új motorosruhák a BMW-től

A németek meglehetősen sok energiát fektettek abba, hogy megtervezzék a kompromisszummentes, ezáltal komfortosabb és biztonságosabb öltözeteket, s munkájuk gyümölcse az új ProRace kollekció, amelyet elsősorban versenyzőknek ajánlanak, de utcai sportmotorosokat is megcéloznak vele.
{{articleGallery[21579].caption}}
Nem mindennapi, hogy egy online konfigurátort is készítettek a termékcsaládhoz, így az „online szabó” segítségével bárki a méreteihez és elvárásaihoz igazíthatja a Made-to-Measure ruhákat.
{{articleGallery[21580].caption}}
Utóbbiaknál rendkívül sokféle részletet mi magunk meghatározhatunk, így akár a könyökvédőket vagy éppen a bőr fajtáját is ízlésünk szerint rendelhetjük meg, emellett extraként választhatunk kétféle alapanyagból készülő borda- és combvédelmet, valamint mellprotektort, sőt felárért TrinkPak italtároló rendszert is beépítenek a gerincvédő púpba.
{{articleGallery[21582].caption}}
A BMW-nél igyekeztek minél könnyebben kezelhető konfigurátort összeállítani, ezáltal nem kell hozzá szabászvizsga, hogy levegyük és elküldjük a méreteinket. Sok versenyző örül majd annak, hogy a számtalan mintázatnak és széles színválasztéknak köszönhetően igazán egyedi szettet tervezhet magának, ráadásul a ruhára csapat- vagy szponzorlogókat, különféle feliratokat vagy akár nevet is felvarrnak, ha a megrendelő úgy kívánja.