Szegedről kaptuk a lenti felvételt, melyen az látható, hogy egy csapat motoros – pontosabban segédmotoros – halad az Izabella híd felől a Rókusi körforgalom irányába, ahol feltorlódnak a kocsik, így a motort vezető fiatalok is megállnak az egyik szürke mikrobusz mögött. Nem tudjuk, volt-e előzménye a verekedésnek, de az biztos, hogy az egyik simsonos a kocsi felé rúgott, amikor az elment mellette, erre a sofőr – ki tudja miért – találomra kiválasztott egy másik motorost, és vagy 8-10-szer megütötte az utastérből kivett viperával:

Ha a motorosok valamelyike vagy az autó vezetője olvassa a cikket, kérjük, jelentkezzen, hogy kiderüljön: mi is történt pontosan a felvételen és volt-e előzménye az ügynek? Köszönjük!

Persze csak addig volt nagylegény a sofőr, amíg a bántalmazott srác le nem támasztotta a gépét... Amint felszabadult a keze, megkerülte a motorját és elkezdett „törleszteni”, pedig nála nem volt vipera, sem más segédeszköz. A videóból nem látszik tisztán, de úgy tűnik, hogy a nyitott ablakon át visszaadta a „kölcsönt”, mire az autót vezető férfi nagy gázzal elhajtott.

Reméljük, a rendőrökhöz is eljut a videó, hiszen egyértelműen bűncselekményt követett el a mikrobusz vezetője, arról nem beszélve, hogy nonszensz módon egy szabadon választott motoroson „állt bosszút”, nem azon, akivel összetűzésbe keveredett.