· 2020. március 18.

Személyre szabott finanszírozás a Harley-kra

Jóárasított amerikai vasak

A március végéig tartó akcióban a Harley legnépszerűbb modellcsaládjai, azaz a Softail, a Sportster, a Street és a Touring/CVO vesznek részt, közülük is a 2019-es vagy a korábban gyártott változatok.
Kedvezőbb áron és jobb finanszírozási feltételekkel kínálja új, 2019-es motorjait a Harley-Davidson. Első lépésként csupán annyi a dolgotok, hogy felkeressétek a Harley-Davidson hazai honlapját, ahol személyre szabott pénzügyi ajánlatot kérhettek elektronikus formában - minden fontos adatot megadhattok, s még azt is, hogy melyik hazai márkakereskedőnél bonyolítanátok le a vásárlást. Amíg vártok a lízingajánlatra, érdemes áttekinteni a kínálatot, hogy milyen gépek szerepelnek az akcióban. A klasszikus felépítést előnyben részesítők „párja” lehet a 750 köbcentis Street, valamint a sportosabb fizimiskájú Street Rod, melyek puritán stílusukkal még azokat is meggyőzhetik, akik egyébként a japán és német cruisereket kedvelik. Bármelyikről is legyen szó, most 230 ezer forintos utalványt vagy kedvezményt ajánl fel hozzájuk a forgalmazó.
{{articleGallery[24850].caption}}
Az 1957 óta piacon tartott, azóta a kor kihívásaihoz igazodva folyamatosan továbbfejlesztett Sportster Magyarországon is nagy rajongótáborral büszkélkedhet. A strapabíróságáról híres, 1,2 literes, V-Twin Evolution-erőforrással felvértezett macsó 330 ezer forintos árengedménye bizonyára elgondolkodtatja a Harley-vásárlást fontolgató motorosokat.
{{articleGallery[24851].caption}}
A Softail-sorozat a Harley legszínesebb kínálatát vonultatja fel: klasszikus chopper, elegáns túrázó, ínycsiklandozó customgép és sportos karakterű vas egyaránt szerepel a palettán. Mindegyik Milwaukee-Eight V-Twinnel felszerelt óriáshoz igénybe vehető a 440 ezer forint értékű utalvány vagy kedvezmény. A Harley-Davidson csúcsmodelljei a Touring- és a CVO-sorozat tagjai, melyek nemcsak feltűnő külsejükkel, hanem lenyűgöző erőforrásukkal is kilógnak a tucatmotorok közül. Ha például az Electra Glide, a Road Glide, a Road King, a Street Glide vagy az Ultra Limited a vágyatok netovábbja, akkor ne hezitáljatok, hisz a forgalmazó most 590 ezer forinttal támogatja a vásárlást, de csak a készlet erejéig vagy legkésőbb március végéig.