· Képek: Lebo · 2020. február 13. 7

Szezonnyitó Motoros Gurulás április 25-én

Jubileumi felvonulás

Minden évben hatalmas érdeklődés övezi a balesetmentes közlekedés jegyében meghirdetett, évadnyitó motoros felvonulást, melyet idén április 25-én tartanak, a gyülekező pedig - a hagyományokhoz híven - az újpesti Andretti Pizzeriánál lesz.
Nincs kétségünk afelől, hogy nagyon sokan várjátok már Zoliék rendezvényét, mely az utóbbi években az egyik legsikeresebb, több ezer embert vonzó motoros összejövetellé nőtte ki magát.

Szezonnyitó Motoros Gurulás április 25-én

Ez nem is csoda, tekintettel arra, hogy az Újpestről, az Andretti Pizzeriától (1047 Budapest, Váci út 13.) induló guruláshoz mindig rengetegen csatlakoznak, ráadásul itt nincs felesleges vagánykodás, öncélú gumifüstölés, mert a résztevők vigyáznak magukra és a többi közlekedőre, sőt pont a megfontolt közlekedésért szállnak síkra. Valószínűleg nem véletlen, hogy a remek humorista, Szőke András is a tavaszi programra invitálja a motorosokat ebben a vicces videóban:
Ezúttal is ott lesz Szőke András és Badár Sándor - évek óta állandó résztvevői az eseménynek
A várhatóan több száz motoros részvételével zajló találkozó reggel 9 órakor kezdődik, és különféle ügyességi feladatok nyitják a programok sorát. Mint ismeretes, a szervezők nemcsak a motoros szezon kezdetére, valamint a biztonságos közlekedésre szeretnénk felhívni valamennyi közlekedő figyelmét, hanem adományokat is gyűjtenek, miként tették azt mindig az elmúlt években.
{{articleGallery[24591].caption}}
Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kövesse a Szezonnyitó Motoros Gurulás Facebook oldalát, és persze körültekintően készítse fel a vasat a közelgő szezonra!