· 2019. május 9. 12

Az Edda, a Karthago és a Tankcsapda is ott lesz az Open Road Festen

Sztárfellépők Alsóörsön

Már nincs egy hónap hátra, és újra motorok lepik el Alsóörsöt, ahol június első hétvégéjén zajlik a Harley-Davidson legnagyobb hazai rendezvénye. A fesztivál bemutatkozó sajtótájékoztatóján több fontos információt is nyilvánosságra hoztak a szervezők
Nem vitás, hogy a hazai motorosok egyik legfontosabb és legkedveltebb találkozója az Open Road Fest, melynek házigazdái az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sokszínű programokkal készülnek.

Magyar és külföldi sztárfellépők az Open Road Festen

Biztossá vált többek között, hogy Alsóörsön fellép az EDDA Művek, a Karthago, az Ivan and the Parazol, továbbá egy izgalmas, múltidéző rock ’n’ roll formációban, fiatal tehetségekkel együtt zenélő Karácsony James. Mellettük koncertet ad a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint az AWS. Nem mellesleg lesznek külföldi együttesek is, a szervezők nem kisebb neveket csábítottak el a Balaton parti fesztiválra, mint a Europe és a legendás Glenn Hughes, aki a Deep Purple-életérzést idézi majd meg a közönségnek.
{{articleGallery[21861].caption}}
A kerek születésnap örömére hivatalos himnuszt is kapott a fesztivál. A Xenon zenekar opusa a lóerőket és féktelen szabadságot idéző Futnak a Csíkok című szám, ehhez egy klassz klipet is forgattak.
A június 5. és 9. között zajló jubileumi Open Road Fest most is nagy durranásnak ígérkezik, az eddigi húsz alkalom mérlegére pedig méltán lehet büszke a házigazda, a Harley-Davidson hazai forgalmazója: közel félmillió látogató érkezett a világ 58 országából, több mint 260 000 liter sör fogyott el, 26 külföldi sztár és számos hazai nagyágyú tette tiszteletét a színpadokon.
{{articleGallery[21862].caption}}
Dobai Attila, a fesztivál főszervezője a sajtótájékoztatón elmondta, 2019-ben is megszervezik a már szinte hagyományossá vált Nyerj egy Harley-t játékot. Ehhez nem kell mást tenni a fesztivál résztvevőinek, mint letölteni az Roll.world applikációt, beolvasni a nyerj.openroadfest.hu oldalán található QR kódot, fotózni és a képet nyilvánosan közzétenni a Facebookon!