· 2020. február 12. 1

Hamarosan érkezik a TT Isle of Man 2 játék

Indulsz a TT-n?

Végre gondoltak a veterángépek rajongóira is, és egészen impozáns felhozatalt raktak össze öreg MV Agustákból, Nortonokból, sőt egy Suzuki XR69 is felbukkan a népszerű játék tavasszal érkező folytatásában.
Gyakori malőr a filmekben, valamint számítógépes játékokban, hogy egyszerűen nem hitelesek a motorok hangjai - néha sornégyes szinkront vágnak be az egyhengeres endurók alá, a két- és négyütemű hangok összekeveréséről nem is beszélve. Nos, ilyen tekintetben messze kiemelkedik a tömegből a hamarosan érkező TT Isle of Man 2, ahol nemcsak hitelesek a kipufogóból előretörő hangok, hanem a nézet váltásával is úgy változnak, ahogy az életben:
Egy kis ízelítő a TT-játék következő részéből
Az egy hónap múlva elérhető játék minden eddiginél valósághűbb, még a plexin szétkenődő bogarak is pont úgy festenek, mint az életben. Természetesen a WRC FIA Rallyt és az IOMTT-t is jegyző Kylotonn készítette a folytatást, mely a bemutató alapján sokkal szebb látványvilágú lett elődjénél, sőt a motorok mozgása is finomodott, ami nagy szó, mert a sok sikertelen próbálkozást látva valószínűleg mesze nehezebb ezt leutánozni, mint egy raliautó sodródását. A PC-n, XBOX-on, Switch-en és PS4-en futó TT Isle of Man 2 játék 2020. március 19-én érkezik a boltokba.