· Képek: Police.hu, BMW Motorrad · 2018. április 6. 2

Ingyenes vezetéstechnikai tréning Győrben

Tesztelj és csiszold a tudásod!

Így szezon elején kimondottan kapóra jön, ha sokat látott oktatók segítségével lendülhetünk ismét formába, s az már csak hab a tortán, ha ezt ingyenesen megtehetjük, mint például most hétvégén, Győrben, a tesztmotorozással egybekötött eseményen.
A Győr-Moson-Sopron megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Leier Autó BMW Motorrad közösen karolta fel a kezdeményezést, és szervezett nagyszabású motorosnapot Győrben, melyre holnap kerül sor. A rendezvény helyszíne: Szauter út 9., időpontja: 2018. április 7., reggel kilenctől délután négy óráig.
{{articleGallery[17729].caption}}
A kétkerekű szezonnyitón programok egész armadája várja a motorosokat, úgymint KRESZ-teszt, elméleti és vezetéstechnikai oktatás a motorosrendőrök közreműködésével, no meg az elmaradhatatlan „részegszemüveg-teszt”, ami valószínűleg minden jelentkező kedvét elveszi attól, hogy spiccesen induljon el otthonról. Ha valaki az új tesztmotorokat szeretné kipróbálni, előzetes regisztráció - vagy elegendő szabad hely esetén a helyszíni jelentkezés után - pattanhat a nyergükbe, de persze csak akkor, ha van megfelelő jogosítványa ehhez, illetve motorosruhában érkezik a rendezvényre.