Az egész éven át tartó MOTaMOT-képzések mindegyike ingyenes, ezért elsősorban a saját motorkerékpárral érkezőket várják, de idén már gyakorlógépek is rendelkezésre állnak - az alapítvány két Yamaha XJ600-at készített fel azoknak, akik valamiért nem tudnak vagy szeretnének a saját motorjukkal részt venni a gyakorláson.

vezetestechnikai-treningek-2019-ben-21575
Májusban két budapesti és egy szegedi oktatáson vehetnek részt a motorosok az alapítvány jóvoltából
Miként azt megszokhattuk, a MOTaMOT egész éven át tartó, budapesti és vidéki oktatásain is rövid elméleti képzés, az alapvető motorkezelési fogások, a kanyarodás, a kikerülés, illetve a vészfékezések technikái kerülnek „terítékre”. Természetesen csak érvényes jogosítvánnyal lehet részt venni a tréningeken, illetve megkövetelik a résztvevőktől a teljes protektoros ruházatot, sisakot, kesztyűt és a motorozáshoz megfelelő bakancsot vagy csizmát is.
vezetestechnikai-treningek-2019-ben-21576
Alkalmanként csak 15-15 fő vehet részt az oktatáson, hogy mindenkire jusson elég idő és figyelem, szóval nem árt igyekezni a jelentkezéssel...

A MOTaMOT képzések következő helyszínei és időpontjai:

2019. április 14. - Pécs - Betelt! 2019. május 4. - Budapest - JELENTKEZÉS ITT! 2019. május 5. - Budapest - JELENTKEZÉS ITT! 2019. május 18. - Szeged - JELENTKEZÉS ITT!