Többhónapos huzavona után részben megoldódik a visegrádi helyzet, legalábbis erre utal a helyi önkormányzat döntése, amiben az út részleges megnyitásáról döntött.

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangúlag 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozta:
Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testületének 116/2023. (IX. 19.) határozata 11116 j. közút forgalmi rendjének megváltoztatásáról Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy elfogadja a Magyar Közút 11116 j. közút sebességcsökkentésére vonatkozó forgalomtechnikai javaslatát, és kéri annak bevezetését, kéri a Panoráma kilátó motorral történő elérése érdekében a motoros forgalomra vonatkozóan az egész éves egyirányúsítás bevezetését 2023. október 1. napjától, kéri továbbá fenntartani az új forgalmi rend bevezetését követően a jövőbeni tapasztalatok alapján az esetlegesen szükséges változtatások lehetőségét

– tették közzé a város honlapján.

visegrad-panorama-ut-megnyitasa-2023-oktober
A döntéshez csatolt terv, ami a lehetséges szabályozást mutatja az új sebességkorlátozó táblákkal

Fentről lefelé tehát újra járható lesz a Panoráma út, ismét eljuthatnak a motorosok a kilátóhoz, de a hírek szerint alsó korlátozó tábla továbbra is kint marad.