Az R/World hamarosan meglep egy újdonsággal – szól a Yamaha szlogenje, miközben a kamera a versenypálya rázókövei felett suhan, majd vált a kép, és a Tail of the Dragon környezetét idéző közút tölti ki a képernyőt.

Már idén érkezik a Yamaha R7?

Hamarosan – tűnik fel újra a szöveg a félperces klip végén, arra utalva, hogy nem is kell olyan sokat várnunk az újdonságra.

Most már biztos, hogy jön, és jó eséllyel már idén nyáron láthatjuk az újdonságot

Persze kérdéses, hogy elég lesz-e a 689 köbcentis sorkettes 75 lovas teljesítménye egy idomos sportmotorba, de ez akár költői kérdés is lehetne. Az MT-hez ugyanis számos teljesítménynövelő készlet kapható napjainkban, ráadásul ezek jelentős része nem érinti az erőforrást, csupán a vezérlőelektronika, a légszűrőház és/vagy a kipufogórendszer átalakításával nyerhetnek a tulajdonosok plusz 6-8 lóerőt. Van tehát potenciál a CP2-erőforrásban, és a videó arról tanúskodik, hogy a japán mérnökök már pontosan tudják, mennyivel lett erősebb a teljes idomzatba csomagolt MT. Kíváncsian várjuk a következő klipet, amiben – talán – már a motor is feltűnik egy-egy pillanatra.