Úgy látszik te az alapvető problémákat nem érted. Amíg nincs pénzed 125-ös jogosítványra, addig ne vegyél motort. Gyűjtögess rá, vagy járj 50-essel. Más is csinálja így bármilyen meglepő. Pont a biztosítás ami nagyon fontos. Ha belém szállna egy 125-ös motorral közlekedő gyerek egy olyan mocival, ami 50-esként van elkönyvelve, akkor valszeg ott helyben agyonütném, ugyanis miatta kellene nekem is szívni....
Vagy esetleg ha én lennék a hibás, akkor lehet, hogy simán rákenném a balhét. Ugyanis megtehetném.
Gratulálok!
Na meg a rendőrnek is, ha ekkora nyomorék, és nem büntetett meg! Az ilyen kifogások meg, hogy azért vitted sisak nélkül mert neked csak egy van nem jók semmire! Akkor ne vigyél senkit! Ráadásul 50es jogsival nem is szállíthatsz utast! Na meg, hogy arrafelé mindenki úgy járkál...pfff... Akkor büszkék lehettek magatokra. Ne mondja nekem senki, hogy nem elég annyi idős korban egy 50-es moci, mert én is kibírtam. Ráadásul nekem csak Simsonom volt. Arra válaszoljatok már nekem, hogy mi a tökömért nem elég nektek 14 évesen egy kis 50-es? Aztán majd 16 évesen mehettek A1-es jogsit csinálni, és vezethettek majd 125-ös gépet. Oszt jónapot.
de errefelé mindenki így járkál. elhixem h kis hülye suttyónak néztek, de mivel nemismertek sztem nemkéne.
Mit csinálsz, ha egy adott balesetért mindketten felelősek vagytok, vagy te hibázol? Vagy csak elcsap egy figyelmetlen autós?