Annyi birka van az úton, hogy a már egyszer megtanultat is hihetetlen módon tudja alkalmazni, olyan jól emlékszik. Hallom is a felzúdulást újraírtuk a KRESZ-t elég a foldozgatásból, így mindenki vizsgázhat újra.
Ilyen tippeket ne adj a törvényhozóknak!
,1 milliárd ft-ból tisztázni és legalizálni lehetne a segédmotor piacot, de ha elszámolták magukat akkor 2 milliárdból sínen lenne az ügy tokkal vonóval,
és nem a rendőrnek kellene totózni és enni a boxot hogy 50-es, nem 50-es
.na fakabátok akkor megállapítanám hogy sipka sál leszarják odafent a ti mindennapi munkátokat,
számukra könnyebb fenntartani ezt a káoszt mint rendet tenni MOST,
ez itt a lényeg. inkább azokat jutalmazzák akik a dolgozókat nyúzzák elsüllyedő rendszerükben, és nem felemelkedésen dolgoznak vagy arra költenének. ennyi. ezért is lesz választás és ezért is kell a változás.
. nekem a tdr 125 müszaki vizsgáján a vizsgabiztos a szemembe nézve kérdezte hogy én furkáltam-e ki az első-hátsó féktárcsámat,
gondolom nem hülye csak hülyéskedik.
a szabálysértési előadónál a haver esett le a székről mikor az őt elütő autóvezető azt nyilatkozta hogy:igen elismeri hogy ittasan közlekedve
,hátulról nekiment a motorosnak. mire az előadó:50/50 % hibásak
.miért is? mert a motoros a másik sávban az ütközés helyszinétől 6m-re hagyott nyomot az aszfalton
.mire az autós kifakadt: hölgyem, az ütközés helyétől addig a pontig a motoros a levegőben repült
. ennyi! nagyon ne éltessétek magatokat............
apeh dolgozók megérdemlik a pénzt......
ilyen fos bandát....
pesti apehnak befizeti a cégen az adót (16éve folyamatosan) erre a kecskeméti meg basztat hogy miért nem fizettem be....
pedig a megyémben eddig még sosem fizettem adót
most azért költsek borítékra meg bélyegre mert faszok? bezzeg 1 darab fax szám nincs a felszólításon....
köcsög szervezet