,az újjal nem is járok hozzá... Mondjuk téptem is neki,mint az őrült,a 250-es géppel normálisabban közlekedek, mert rettegek a büntetéstől
nekem is volt egy apriliám,ment is 100körül,bőven elég volt mindenhova,városok között is,akinek nem elég az 50 4t szüttyögő, vehet ilyet is,és érzésem szerint kevésbé rizikós, mint egy 125/50-es gép....Evett is rendesen 5litert,dehát mindent nem lehet egyszerre!megoldás: vizsga,és egy 250-es,ezzel már tényleg mindent lehet,és eszik 3,5-öt.
nem azt mondom,hogy olcsó a jogsi,de én 80ért tettem akcióban a korlátlant,és ha azt nézzük mit kaphatsz a rendszám nélküli 125-ösért,igazán baráti az ár :)
),de a szabályokat nem egyénekre,hanem az egész közösségre hozzák,és sajnálom,hogy ezt kell mondanom,de nem szabad többet megengedni!
Hogy Te mennyivel mész az egy dolog. Az meg egy másik dolog hogy a sok taknyos ráül egy motorra, és annyira csavarja neki amennyit megy. Teszem hozzá 0 tudással. A mostani szabáyokat sem tisztelik, és nagyon sok a 125/50, 150/50, 250/50-es robogó. Minél többet engedsz nekik, annál többet fognak megengedni maguknak. Ezt azért már nem kéne......
Vonó horgot le kellet venni,bocs de ez marhaság
Ha 750 kg-ot meghaladó nehéz pótkocsit vontatsz akkor nem haladhatja meg a jármű szerelvény a gépkocsi megengedett össztömegét