Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell draga motor,csak valami ami megy.Utana meg felaron gyorsan elmegy.
Mi van ha nem kelnek el a motor? Kint hagyjuk Rc51-nek, bizományos értékesítésre? Vészmegoldásként, mert gondolom az utolsó napig motorozna a csapát, nem lenne sok idő hirdetni.
Egy kethetes motorberles repjeggyel verheti a 1,5-2 milliot.
Utana kene nezni milyen koltseggel lehetne venni egy motort majd eladni az ut utan es nem kethetes loholasra hanem egy honapra tervezni.
Nem lenne rossz egy legalább 4-5 fős társaság, az már biztonság terén is elég jó. Én is a saját motorommal szeretnék menni ott, jóval nagyobb a mobilitás faktor, ha nem kell időre vissza vinni a bérelt gépet.
Plusz a Chicago-Los Angeles távolság a kontinens átszelésének 80%-a, célszerűbb lenne egy Keleti parti kikötőből nekivágni, egészen a Nyugati partig.
2020 meg egy szimpatikus dátum.
Benne vagyok én is egy csoport megszervezésében de nekem anyagi okok miatt 2020 az indulás éve. Nekem egy haverom jönne. Akkor már szervezzünk nagy csoportot hogy ga majd kint sörözgetünk legyen kivel dumálni:))))
Na a 66-oson én is megrúgatnám a gépemet. Úgy látom sokan szeretnének kimenni egy ilyen útra, lehetne csapatot összeszedni. Csoportosan minden olcsóbb, utazás, belépők, kurvák, minden!
Motort lehet bérelni kint. Úgy olvastam hogy vannak olyan motor bérlő helyek ahol nem kell vissza vinni a motort hanem a Chicagói meg a San Bernardinoi kölcsönző összeköttetésbe van. Szállás van mindenhol így van
https://www.henryxwesterncity.hu/
Henrik őt keresd. Császár nevű település. Ő jár ki amerikába szervezetten, csoportosan nagyon korrekt áron.
Motorkolcsonzes megoldahato. Persze minden penz kerdese. Szallas mindenhol van. A legolcsobb moteltol a csillagos eg. Hozni is lehet motoros cuccot de itt is lehet venni aztan azt hazavinni. Megszervezes inkabb abbol all hogy napi limiteket valasztani es lehetoleg nem olyan helyre tenni a megallot ahol csak egy motel van.
Vízum, motor, alkatrész, üzemanyag, olajcsere, gumi, szállás , pénz, pénz, pénz.....
Hogy szerzel motort,viszel vagy nem motoros felszerelest,szallasok kivalasztasa,foglalasa,tejes koltsegvetes stb.
Igazábol 2020ra tervezzük. Mindenképp szólok előtte. Mit kell amúgy megszervezni ezen?:)
Ez jó! Basszus.....mindenden táblába belelövök egyet.....hahaha
No, még egy jelentkező.

http://youtu.be/KsXgRDJc_Tc
Én már régóta tervezem az utat de nem akadt még társ vagy csapat. Ha mentek szólj és ha tudok csatlakozok. a megszervezés lényeges.
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tervezzük barátaimmal hogy nekivágunk a 66-os útnak. Érdemes önállóan nekivágni vagy csak a szervezett túra a járható út? Kérlek segítsetek ha tudtok!! Köszönöm!:)
Sziasztok.
Nem akarok rossz indulatu lenni, de azt hittem Floridában a Mexikói öböl van ami óceán és nem a tenger. Meg hát úgy eleve amiket itt rc51 előadott szerintem nem minden úgy van, mert én laktam kint 4 évet. Tampán ugyan úgy vannak kígyók( 4-6 mérges), párduc, meg pókok mint máshol. Csak az idén 4 medve volt bent a házak közt, erről van videó a hírcsatornákon mikor megtámadja a rendőrt és az lelövi. Pont látta mikor bemászik a kerítésen, és odament a medve meg visszafordult és izomból rohant neki. Rendőr 3-at bele engedett. Egy másik a fán volt mikor jöttek ki reggel a házból akkor látták a lakók. Szóval van ott baj bőven.
Meg arról nem is beszélve hogy 6 fajta mérgező növény van. Van amelyiktől meghalsz a füstjétől, ha megeszed a gyümölcsöt kínhalál. Ésszel az erdőkben. Bár ez a halál alma általában megjelölik piros keresztel a fát. Nekünk minden fajta meg színü kígyó volt a ház körül, soha nem hagytam nyitva a garázst., és az sem ritka hogy az aligátor bemegy a boltba, a medencédbe, vagy a kertedbe.Erről is van videó hír csatornán. Szóval rc51 szerintem fura dolgokat beszél, ezért nem is olvassa senki ezt a fórumot. Szóval ne várjatok ide amerikából senkit.
Mit is akartam, bocsi ha sértő voltam, nem szándékos, nem kötekedni jöttem hanem hogy láttam a videómegosztón egy külföldi meg amerikai motorosok fórumot. Szerintem ott ismerkedj, itt csak magyarok vannak. Ha érdekel. További jó csevegést.
http://hungarianridersusa.free...
Ettől kaland a kaland!
Fejes a melyvizbe?
Szia Kölyök!

Köszönöm, de a túraszervezéses megoldás nem annyira érdekel, inkább valami pár főből álló ad hoc dolog.

Üdv
Ezen vakaróztam én is, bazzeg, az indián wigwamban való alváshoz kell külön barikádozni egy életbiztosítást.
Szia!
Szuper, nagyon szépen köszönöm!
Fasza, majd hozom a Ladás haveromat, na majd azon ugrik ki a szeme!
Helybe elveszi a forgalmit.

Hahahaha.
Ezek légkondiztak állandóan azé se nyitottak ablakot az aligátor még csak csak de a rohadt kígyó,pók az
Nalunk minden ablakon van szunyoghalo es ugy altalaba a medence is egy szunyoghalo hazban van. Suru szovesu eros.
https://www.google.com/search?...
Ilyenkor "telen" folyamatosan nyitva az ablak.
Lattam mar aligatort uton atmenni, szepen kikerultuk es mentunk tovabb. Az appartman komplexumba a toba is volt egy. Nem hir itt.