De nem baj igy jobb olajam lesz
És próba szerencse...hát nem jött össze!De csere nem baj!
Én úgy hallottam, hogy azért jobb a sima 4t motorba való motorolaj, mert van benne kuplungcsúszásgátló adalék. Sokan esküsznek az ATFre de nekem a kis RXbe nem bírta a lamellaszett és elég hamar elkopott, míg az volt benne. Próba cseresznye...
!
Nagyon minimálisan kb1-2mm-t kotyog. Cseréléjek csapágyat?
).
Hátul most 48as, és a mocim blokkja hasonló a tuareg-éhez, de ettől következtessetek el:) Bocs ha bonyolultan írtam le
Köszi a válaszokat, remélem lesznek
PErsze, az esztergályosnak ez nem gond... Ellenben a neon.. Én szerintem hülyeség, de ha már mindenképpen szeretnél, akkor csináld meg rendesen!
Előszöris hogy szeretnéd? Rá lehet kötni pl a helyzetjelző rendszerre, és akkor működik, ha rajta a helyzetjelző, vagy külön kapcsolóval. Mindenesetre én mindenképpen úgy oldanám meg, hogy csak akkor működhessen, ha rajta a gyűjtás. Ezt ki tudod sakkozni a bekötési rajzon, vagy ha megmondod hogy szeretnéd, egy kis átfutással szívesen megnézem neked, és be is rajzolom. (hozzáteszem, nemtudom hogy megy aneon, kell hozzá trafó, meg gyújtó, az a te gondod, én max azt adom meg, honnan vedd az áramot hozzá. HJa és az is jó benn, ha a gyújtás után csapolod a rendszert, ha zárlatot okoz, van védelem, azaz biztosíték benn, nem gyullad ki a motor...