Mikor vagy otthon hétköznapokon?
A hézagolás az micsoda? és miért alakul ki? és hogy lehet orvosolni? És mi az a főtengely csap?
Sajnos ezeket nem nagyon vágom. De ha rendesen fölújítjuk a főtengelyt(hajtókar, csapszeg, tűgörgő, centírózás, új csapágyak frankón betéve), minden. Akkor már ugye nem nagyon kell félnem baja lesz?A többi dologgal majd elboldogulunk valahogy, de ha nem tudjuk akkor majd írok
Ma vettem új imbusz csavarokat a motorhoz ( dekni csavarok, olajpumpa, vízpumpa, kuplung rúgó lefogató cavarok, blokktartó csavarok, idom csavarok..... meg még egy csomó fajtát.....) ahoz képest olcsón megúsztam és mindenhol mostmár rozsdamentes acél csavar van
A szerelő ugy állapította meg (nekem ezt mondta) hogy a lendkerekemnél ki be mozog az egész tengely ... és nem a lendkerék van szarul rajta, a főtengely kikopott a csapágyból...és a hajtókar is elég szar... ugy hogy mondta hogy érdemes akkor már ha főtengelyt újítunk új csapágyakat venni, meg ugye a régi azért már elég kopott lehet.... meg ha szét lesz húzva akkor most nem azon az 5-6 ezer forinton fog múlni szerintem...
szimeringből melyik fajtát tegyem bele? azokból is van különböző minőségű? te melyiket ajánlod.... vagy ezeknél mind1?
)
Mert nem hiszem hogy többször szét lesz húzva a blokkom. Amugy meg ráérek a dolgokkal mert szerintem ebben az évben már nem fogok vele motorozni
Amilyen hülye idő van
Mert sokminden lehet.. Lehet rossza gyertya, áthúz a gyertyakábel, stb badarságok, de lehet rossz helyen van a gyújtás, vagy elszállt a kompresszió...