rohadtul nem érdekel h miyen órám van, egyébként nekem is van egy dkny meg egy e.armani de 2 éve egyik sem volt rajtam. nem érdekelnek az iyen cuccok sem, imádom a lazább levis farmereket hozzá egy zara ing meg egy szép kötött springfield pulcsi és kész. de nyáron lazán kimegyek rövidgatyában meg fehér cigány atlétában
nem akarok nagy üzletember lenni, anyám hazajön este 9kor, f10kor. most valszeg vesz egy lexus jeepet. hát qrva jó dolog, ebben aztán nagy öröm van tényleg h kivülről h néz ki az ember. nekem az a célom h legyen időm du-onként a haverokkal összefutni egy sörre, később hazamenni a családhoz, hétvégén motorozni, pályanapra járni, télen szétsíelni az agyam és 1X az életbe eljutni a coloradoi keystone parkba sielni:D... ennyi kell a boldogságomhoz. sztem az elkényeztetett emberek semmiben nem lelik meg az örömüket. soha a büdös életben semmit nem toltak a seggem alá. kaptam egy rs-t, meg fizetik a sulimat mert nem volt kedvem normális egyetemre járni napi 4 óra utazással:D ennyi. 2-3 éve nem kérek tőlük pénzt 1-2 ritka kivétellel mint pl most mert nem vágom a kártyám pin kódját:D
Sajnos egyre gyakoribb! Tyt! Neked mondták a szemedbe a NATIX-nál, hogy meg fog ragadni?
Amúgy nem voltam ma lent
amikor a budapest bankban dolgoztam az ottani gyakornoki fizetésemből full jól elvoltam. megvettem a kondi bérletem, megrendeltem kilószámra a poraimat, motorra is futotta, bnőmet ide oda vittem, néha ha ugy tartotta kedvem beugrottam hazafele vásárolni valami ruhát... és ez egy nyomorék gyakornoki fizetésből. több nem is kell majd később sem, a fizum meg nyilván többszöröse lesz mint anno...