.99%-ban egyedűl űlök a gépen!A futóművel annyi gondom van, hogy lassú vissza fordítókat nem tudom kezelni vele,lehet én vagyok béna,de tuti hogy a motor hossza is befolyásolja ezt a problémát!Valamint a már említett eltekergetést sem tudtam egész évben normálisan helyre hozni!Nekem nincs tapasztalatom ebben a témában,és nem is találtam olyan embert aki segített volna!Az az igazság ezt a motort nem is arra találták ki,hogy a térdvédővel karcolják az aszfaltot!Mindent összevetve elégedett vagyok a motorral még mindig nagyon tetszik a formájaés ha ráűlök jóérzés tölt el.A sárga gépnek szerintem is komoly múltja van,két ünnep közt azért lehet elmegyek megnézem
!
Hát igen az ember mindig vmi jobbra vágyik. Mint te a factory-ra...
Megdöbbentő, hogy már ennyiért lehet factoryt kapni. Mondjuk a karbon sárvédővel már trükköztek ahogy látom. Valahogy lekerült róla
!De azért nem panaszkodom,voltunk a lengyeleknél,a mátrában a szezon végén pedig egy karika a dunakanyarban,szlovákia az rsv fórumos srácokkal! Élmény volt 10-20darab mindenféle v2-vel eggyütt csavarogni!A motorom is jól teljesített,semmi baj nem volt vele! Bár szerintem a futóművét csak decemberre sikerült vissza állítani optimális állapotra./Legalább is remélem,hogy sikerült!/Az év tanulsága erre az évre az volt,hogy ez nem egy sport motor!Nagyon kényelmes nagyon megy ,de olyan mint egy hajó, nehéz vele gyorsan fordulni!Szóval az új álom egy rsv-r vagy egy factory!Ma láttam egy sárga sárkányt! Megdobogtatta a szívem!http://www.hasznaltauto.hu/2621533_aprilia_rsv_2
Azért az RSV4 mozgatja az agyam
A szezon... Elhatároztuk, hogy kanyargunk egyet a Dolomitokban, de átírta a tervet egy lakásfelújítás. Közben volt egy munkahely váltás is. Ja és anyósjelölt eladta a családiházat, úgyhogy a műhelyecskémnek, ezzel együtt a motor reszelgetésnek is annyi. Szóval a nyár és az azt követő hónapok eseménydúsan teltek, de motoros szempontból az egész konvergál a nullához.
!
!Valakinek egy jobbos hűtő a sufniban?... esetleg!?
Ócsó pííízííírt
!
Én Kecskemétről vettem a Fazert ebből a kereskedésből! Rendesek voltak. Itt dolgozik a Fabók Tamás aki országos gyorsulási versenyen 2dik lett tavaly asszem. Neki van vagy volt egy ugyan ilyen Milleje. Lehet, hogy ő árulja. Én nem azt mondom h nem annyi kb van benne, de egy aprilia szerelőnek nem tart sokból kicsit átprogramozni a km-t. És ha chip tuning van benne meg ha vki gyorsulgat, lehet, h nem az a megkimélt darab belülről, még ha a külseje alapján annak is látszik. Én nem rossz hirét akarom kelteni a srácnak, mert velem nagyon rendes volt, de én a helyedben rákérdeznék, hogy esetleg nem az ő motorja volt-e. És persze negem nem fontos megemliteni. Vigyázz, mert könnyű belefutni az ilyenbe. Remélem nem baj, hogy ezt leirtam. Minden jót!