Nekem egy megbízható gép kell, amivel nincsen sok nyűg. Az meg hogy temperamentumos, az kifejezetten jó, szeretem az átlagostól eltérő dolgokat.
Most éppen a szervízelését nézegetem az RSV-nek, a befecsis motorjának köszönhetően egy kicsit bonyolultabb szerkezet mint a VTR. Szenzor hegyek mindenfelé...
Hát a nagyobb teljesítmény, a jobb futómű mindenféleképpen az RSV felé billenti a mérleget, és ami külön tetszik, hogy a lengővilláról itt nem felejtették le azt a kis sárvédőt.
Az nagyon hasznos dolog, ha esőbe keveredik az ember, a hátsó rugóstag nem lesz úgy összebaszarintva.
Meg az is tetszik hogy teliidomos a gép, a VTR-re biztos vennék egy alsó idomot pluszba, úgy jobban tetszik, meg ugye kéne egy sárvédő is a lengővillára, hogy teljes legyen a kép. Lehet meg kéne egy RSV-t nézni valahol itt a közelben, milyen is az élőben, milyen rajta ülni, meg ilyenek, a VTR-t már többször is próbáltam, az kellemes üléspozícót nyújtott, és meg voltam vele elégedve a minőségét tekintve.
láttam élőben is!
Ahogy az összes V4-es Motogp motor is.Szerintem az RSV4-es konstrukcióba óriási lehetőség van,ha két V2-es van összeépítve.
Így a főtengelyt úgy ékelik el ahogyan akarják,lehet egyenetlen gyújtású,köztes gyújtású,és egyenletes gyújtású.Ez az ami jelentősen befolyásolja a hátsó kerék tapadását főleg a kanyar kigyorsításoknál.Gigi all Igna szerint olyan nyomatékos lesz,mint semelyik másik.Mondjuk az új R1-nek elég jó csomagja van,az egyenetlen gyújtással és a fél aktív Öhlins futóművel amit csak a Yamaha kaphat meg.
Jó megy Békésben az embereknek!
Én is üdvözlöm az iszákost!
Enyém az A6 Audi. Most láttam hogy itt is fent vagy én sajna ritkán vagyok itt fent. De azért igyekszem tartani a kapcsolatot. küldtem képeket remélem átment mert itt a netem nem valami jo.