Teljesítményre az Aprilia jobb mindenféleképpen, ez tuti, és biztos több mosolyt csal az ember arcára motorozás közben. A Hondákat meg már ismerem mint a tenyeremet, és azokról meg tudom hogy gond nélkül működnek sokáig, a VTR már bizonyított az évek során.
Az RSV-k futásteljesítménye valahogy mindig megragad 35e km körül, a német mobile-n is csak 1-2 darab akad 40-50e km futásteljesítmény fölött, amíg a VTR-ekben jócskán van 50-60e km fölötti futásteljesítményű.
Sose tudtam nagy kérdésekben hamar dönteni, mindig jól megrágom a témát, még a régi Motorrevüket is átnyálaztam hogy mit írnak az RSV-ről.
Ott dícsérik nagyon a típust, de ott is csak a menetteljesítményekről van szó, szervízelhetőség/megbízhatóság nagyon nem esik szóba. Na még 1-2 nap aztán szerintem dűlőre jutok.
!
Azt mondta megkérdezi a tulajt és visszahív telefonon.
!Infózni akar a régi falcodal kapcsolatban,mert megvette grandééktól!
Én annak idején mikor a falco-mat vettem az sv1000-és falco között hezitáltam!Ugyan azok az érvek fogalmazódtak meg nekem is mint neked!DE én azt gondoltam,hogy nem akarok egy lenni a tucatnyi japó motoros között!Azért legyünk őszinték! Egy motoros talin nem az sv-ket meg a vtr-eket állják körbe ,hanem az apriliákat,ducattikat
Mégegyszer nem akarlak rábeszélni, inkább maradj a vtr-nél