és mi van ha pályáztak vele?be ne fossunk már akkor.... Ez a motor inkább a pályára született és nem a közútra,nem értem miért kell egyből emiatt elitélni?én is szoktam vele kakucsozni, de meg kapja a motul 300v factory-t meg betartom a szervíz intervallumot, és akkor nem lesz baja!ha meg évi kb 8 óra kakucs ringtől szét hulllik, akkor még fel is gyújtom mert akkor egy fos(de nem fog)! oda kell menni, meg kell nézni, ki kell próbálni,és alkudni! 600-max 650 be szerintem nem egy rossz gép ha nincsen nagyobb baja(jelenleg)! jah és ne vegyetek olyan motort ami látott pályát, több marad nekem
. Annyi lenne vele, hogy nagyon sokat ált a motor nem volt semmilyen olaj lecserélve évek óta a kereskedésben van. A forgalmit megnéztem folyamatosan ki volt és van véve a forgalomból. Műszakit frisset csinálnak rá akksi garis van benne, hátsó gumi cserés (De elengednek egy új gumiárát a mociból) mivel szét van repedezve de csak a barázdákon belül (el van öregedve). Annyi van vele hogy a képen még víztiszta a plexije de a kereskedésben láttam ki van fakulva(fehéredve) és elméletileg valami diákmelós srác takarította a mocikat és valami dörzsi szivaccsal vakarta meg a plexijét. A mociról még annyit érdemes tudni hogy olaszból hozták be annó elmondásuk szerint pont a válság előtt és utána nem nagyon tudták eladni. Ha jól láttam a saját oldalukon 850 ért van fent a kereskedésben 790 ért volt kirakva haszn.autón 730ba van fent
. Esetleg érdemes lenne megvenni 700 ba oda adják gumit veszek rá meg az olajat amúgy is lecserélném gondolom Motul 5100 jó bele? Nem tudom teló olajat kell e cserélni ha nem volt használva a motor?
vedd le a légszűrőház tetejét,lesz benne olaj,tudsz rá alkudni...
nézd meg a szelepfedeleket,könnyezni fognak,tudsz rá alkudni
nézd meg a lengővillát,ha egyszer is eldőlt,benyomta a kipufogó:tudsz rá alkudni...
engedtesd le az árát 550-re és vedd meg