!Azonban biztosággal kijelenthető,hogy nem volt törött!
http://www.czettner.hu
)
,de azt tudom a srác azt írta a csere után megszünt a hiba!
A kuplung rendszeresen előjött, ám 1 idő után rájöttem (használni akartam
), hogy hátsó fék sincs. Amikor vettem, előre szóltak, felkészítettek.
Érdekes módon nekem a kuplung alsó munkahengert javasolták legutóbb. Lehet, hogy el kellett volna fogadni. Így már lenne 1 tapasztalat.
! Nekem már 2 izben volt ez a problema, gyorsan lelégtelenitették, de csak bosszantó ha már 3gurigába került a szekér
. Ezért most addig eröltettem ,hogy lefotózták és mgrendelték az uj felsőmunkahengert, ha megérkezik gariba ráteszik. Nekem a hátsófékkel még nem volt bajom ,de ha lesz is soká veszem észre, mert alig használom!
, hogy menned kell légteleníteni. Ezt felhasználva feldobnám témának - talán valaki már okosabb - , nincs valami trükkös megoldás ennek kivédésére?
. Ráadásul az sem lenne 1xű, mivel meglehetősen szűkösre van mérve. Talán újat kell gyártatnom rá.
Te egészen másról beszélsz.
Kis fityfasz műanygokat ömlesztve gyártanak és egymástól független típusok és évjáratokhoz is felhasználják.
Pl. A hátsó lámpámat kifejlesztették 98-as 6-os ninjához.
Ez a gyártónak csak egy számadatot jelent.
A kawa fejlesztől 2000-es kilencesekre is ezt a lámpát tették.
Namost a lámpagyárban senkit sem érdekelt milyen motorra és hova kerül a lámpa. Ők csak megrendelést kaptak évi 10000 darabra ebből a típusból.
Így aztán ha megrendelési szerződés a végén 40000 darabról szólt, de a gyárnak volt rá kapacitása, hogy fél év alatt legyártsa mindet, akkor le is gyártotta és lehet az utólsó kilences lámpáját csak két héttel az enyém után gyártották és azóta egy raktárban állt.