de kajtatok 1000-el utána, terepre kellene egy papírok nélkül.
Akkor legalább elfogadhatnád hogy tévedtél. Hiszen tévedni emberi dolog.
, mert ugyan a lengővilla még a régebbié de minden más már az új formatervezést tükrözi. Szerintem az első sárvédő valami más motoré de tökéletesen passzol az összképbe.Ha másfél éve vetted anniyért akkor az teljesen reális ár volt érte
azóta csak olcsóbbak lettek. Amúgy a felnijeidbe bele vannak ütve az adatok ami alapján megtudhatod hány éves a motor, ugyan ez a helyzet az idomokkal is.Röviden tömören ennyi, de Te legalább megérted és elfogadod, nem úgy mint néhány retardált csicska aki a szarát is megenné ha nem lenne büdös akkor is kiáll az igazáért még ha idiótaságot is állít miközben 3an mondják az ellenkezőjét.
Hali
Én sem vagyok egy évjárat szakértő nem tagadom . 180 ér vettem még 1.5 éve.
Én is hasonlóan jártam, 94-esként vettem a gépet, aztán kicsit utánna néztem, plusz az Italmondo-ban is felvilágosultam... Picit hamarabb született a gép....
Valaki kérdezett itt hátsó gumi méretet: Nekem 120-as volt hátul, gyárilag az kéne rá, bitang erős a gép, de ha enduro-light krosszra mész nagy lesz hátra szerintem.. Én 110-est toltam rá, és ezzel jobban boldogul, ha krosszgumiról beszélünk! Sőt, az igazi krosszosok még ezt is sokallják.... A képen még 120-as hátsóval van.