nemtudom hogy az jó e bele, passzol a tengelyméret is meg minden lyuk stimmel a tárcsához? Illetve azonos méretű féktárcsa megy rá vagy van rajt mint a 25-ösön?
tehát blokkilag rendben lehet tényleg.VISZONT: különolaj kikötve, km óra nincs, fékkarbol letörve, és vákumos power van rajt aminek hiányzik a fedele, kicsit nehezen indul, és mintha erőtlen lenne nem pörög. Többminden is szóbajöhet ami hibázhat rajta, az ember nem foglakozik vele amugy nincs ideje vagy nemtudom de nem érdekli már, szóval következőkre tippelek: sz*r a vákumos szelep rajt, szar a gyertya, dzsuvás a karbi esetleg a tankban is lehet retek... szerinted(tek) amúgy egyben van mindene töviről hegyire átnéztem nem lóg semmi rajt telók is meglepöen frankók küllemileg se ronda. jó gumák vannak rajt ja meg a váltotengejtöl néha csöppenik olaj gondolom elhányta magát az O gyuru a tengely tövénél. Szerintetek mi lehet a bánata? Fesszabályzó jutott még eszembe hogy azis közbejátszhat, de nemtudom annak mi a jelei ha az rossz.
130 körül dobja az ember
Kicsit bele kéne húzzak, jövőhét végére azért már betervezve!
főleg akkor annyiért
Az első Rx-emet kb 5-6 éve 170ért vettem énis akkor a "kicsi" Six Days-t
használtam egy évet és 315 ben elvitték
Akkor még volt áruk.... ellehetett adni annyiért papírok nélkül is, na meg szerencse
de amugy patika volt azis. Most meg alig találni ami megfelel...ha meg okés lenne a motor akkor tuti az ország másik végében van.... Üdv
! Azóta pöcc-röff, hiba nélkül(kiv.hátsó nyereg úszója beállt, de hát a sár nagy úr, ennyi hiba belefér 5perces munka volt). A deknit üvegszálból legyártattam és kész, plusz matrica... Nem kiállítási darab, nem is a sétálón dekkol a borozó előtt, rendszám nélkül a földeken, néha pályán, oda meg tökéletes!
egyedi darab, volt szerencsém hozzá élőben is párszor.
Hali
az ilyen idomosok tetszenek a legjobban!
Én sajnos még mindig nem találtam errefele a környéken
pedig 80-100 kmternél többet nem megyek el érte annyire nem látfontosságú van azért amit hajtsak
, de majd remélem találok énis. Gratula a masinához
van 1db 70mm hosszú fékcsövem