mi lehet a baja felulyítás előtt is ugyan ennyit ment végre annyiból változott hogy jbban gyorsul mint eddig de mi lehet a baja hogy nem megy rendesen végre?kérlek segítsetek pls
a red filter már ott figyel a hengerszett mellett,viszont a felső tűgörgőt elfelejtettem megrendelni
nem ártott volna azt is újat rakni szerintem...neked most milyen alátétekkel van belőve az injector?valami támpont jó lenne, hátha nem kéne annyit szívni vele.
amikor elsönek irtam fingom nem volt hogy mi hogyan müxik!amugy ha használtat veszel legyen aniy elég hogy nagyon nehéz jót kifogni abban a kategóriában aminek az ára csábitó
nah de 70es tábla végig tartották ök is naggyábol
azért tudtam követni öket szal büszke voltam arra hogy tudtam tartani a tempót akár 85ig-90ig mert mondom lemennt a km/h jelig és az már nagyon huzott!ennyivel nem emntem még vele soha!de zsir volt szivesen lemennék még balatonra is vele!Akár
ez annak szolt akiben feltámadt ez a kérdés
és hoszzutávon birta a 80at végig a 7esen de volt a lejtös résznél elmennt a km/h feliratig
Vagy ha van (sztem nincs) műanyaghegesztő "géped" akkor azzal csak simán nyomatod