Most,hogy így említed már régebben csinálta egyszer kétszer ezt a csuklást max gázon
(érdekes érzés menet közben)akkor el kezdek gyanakodni a kompresszorra!
A felújítása gyűrűzésből áll?Vagy valami összetettebb a javítása?Vagy vegyek a vaterán.De az is csak egy használt alkatrész ki tudja mennyi kilóméterrel!
Légyszíves írj még nekem valami infót ezzel kapcsolatban!Előre is köszönöm,várom megtisztelő válaszod:
Üdv.Zsolti
köszi
egészen múlt hét keddig amikor is elkezdte csinálni,hogy elsőre nem indult be!
Ez tartott 3 napig
!Utána csak hosszas indítózás után,többszöri próbálkozásra indul!Lövésem sincs mi lett vele!
Igaz az üzemanyag szivattyú hangja szerintem változott,de lehet hogy csak képzelődöm!Honnan induljak el?Van ötleted?Ha tudsz légyszi támogass meg egy két elképzeléssel!Előre is köszi!zsolti
!jövő héten már 400 as vfr em lesz...de ha megtehetem tuti veszek még 1 szer sr-t mert ezek a legfaszább robeszok...nah jó mocizást mindenkinek...széles utat,olcsó benzint!hali
....de lesz helyette 40 as vfr
....majd ha megtehetem tuti veszek még sr-t a nagymoci mellé mert nagyon szeretem ezeket a kis paripákat...amúgy csak azért írtam h hihetetlen a fogyasztás mert nekem a karbis eszik 70 es utazóval 100km en sík úton,nem városban 3,5 öt.....városba lazán behörpint 4 et és full gyári...de szedi is a lábát....nah jó mocizást mindenkinek...meg alacsony fogyasztást
!
https://bolt.egumotors.hu/inde...