Nekem is egy viszonylag régi PUG 406-os van. 1996-os a lelkem, viszont van benne egy csomó jó dolog, olyanok, amilyenek még a mai alap gépekben is sincs. (Digit klíma, esőszenzor, 4 elektromos ablakemelő, stb.) Nem akartam sokat költeni rá. Kevés km-rel vettem az első tulajtól már több, mint két éve. Szerencsére a PUG-nál gondloltak a festés előtti passzív korrózióvédelemre is, ezért még nincs rajta rozsda (kopp-kopp-kopp)
), és ha ő vezet akkor mindenki takarodjon az útból. Bezzeg ha megkarcolják a milliós autóját, akkor sír, mert bizony nincsen pénz megcsináltatni. Mikor vettem a Swiftet, akkor azért vettem mert mindent tudott ami nekem kell, és erre volt lóvé. Nem is bántam meg, hálás kis autó.
Azért nem is tudom mi a jobb, egy full felszerelt Swift, vagy egy teljesen fapados Opel? Mert egy árban vannak. Én szeretem a kényelmet, és mivel ez egy teljesen felszerelt modell, így nekem többet és pl. a klíma, minthogy egy Opel nevű "dobozban" üljek. Nem mindig a drágább a jobb, ha meg törik az autó, akkor nem hinném hogy egy ugyanilyen korú (94-es) Opel többet védene mint egy teljesen kilakatolt Swift. Ugyanis lehet hogy az Opelen nem jön ki olyan könnyen a rozsda(bár ezt is cáfolnám), de belülről bizony azok is el vannak rohadva. Ilyenkor pedig hajlik és szakad a lemez(rozsda), mint a papír.
Tehát bizony jó nekem a "sz...r" Swift.
Ennyi. Egy multiméter mindig kellhet. Ez olyan mint a pia a háztartásból sosem hiányozhat, ahol férfi ember lakozik.
Üdv!