Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

borcsok.laszlo@freemail.hu
szia zsolo!azt akarom kérdezni hogy nem tudod véletlenül hogy gyárilag hányas ékszíj van a ditechen nekem most olyan van rajta 17,9×779 de már a szélessége csak 17,4 és gondolom hogy a hosszúsága is változott és azért van az hogy a varió külső szélétől kopp gázon 1 cm re jár a szíj az ékszíj tárcsa ajlátol meg két centire!szreinted?Neked a kuplung meg a kontraszt rugó lett cserélve?Neked milyen ékszíj van fent(méret gyártmány)?
Forrasztópákával szépen meg lehet csinálni,vagy ha nem is szépen de jó lesz Vagy amit Kinter is írt 2komponenű ragasztó.Nálunk 2utcával lejjebb van egy műanyagos,de az is csak olvaszt,meg taknyol ,szóval inkább csináld magad amit csak lehet elven élek
Az jó volna, a hétvégén össze is tudnám rakni. irj egy emailcímet,küldöm a címem!
Írtam hogy minden megvan hozzá!A héten feladom!
,,Ez egyáltalán nem bizonyított, hogy többen szállnának át 0 tudással."
Persze, hogy nem bizonyított. Na de. Most, egy B kategóriás jogsival fel lehet ülni egy 50esre. Nulla tapasztalattal is. És aki soha életében nem vezetett motort de van B kat. jogsija az bármikor gondol egyet és motorozik. Ez önmagában már most is baj. De mi lesz ha ugyanezt megteheti egy 125össel? Gondolj már bele. Elszállhat az első kanyarban és ezzel mindenkit csak veszélyeztet. És valóban, a motorosképzés semmit nem ér. De azért motorozni megtanulsz. Megtanulsz kanyarodni, megállni. Enélkül, tíz év autózás után és nulla tapasztalattal halál a motoros közlekedés. Nem véletlen a sok baleset. Tehát, legalább a B képzésbe integrálnának egy-két kört egy motoron.
Na igen elég lehet városban, de ha mondjuk nem kizárólag város, hanem mondjuk a városhoz közel laksz, de elválaszt tőle 10 km főút? Máris kevés. Vagy, ha nem is kevés, de biztonságosabb egy 125-ös. Nem beszélve a gyorsulásáról.

Ja és kérem a 35-40 lovas RS-eket ne keverjük ide, mert sokan ezeket hozzák fel példának, hogy azok mennek 160-at. Természetesen az nem lenne vezethető, mert lenne kw határ.
Ez egyáltalán nem bizonyított, hogy többen szállnának át 0 tudással. Aki akart eddig is járt 125-össel max rendszám nélkül (sőt még 180-assal is), ha nem akart A1 jogsit vagy aki becsületes az megcsinálta és rendszámmal járt. Külföldön miért nem nőtt a balesetek száma?

Azért valljuk be a jelenlegi motorosképzés lószart nem ér. Talán a motoros suliban megtanulod a hirtelen vészfékezést? A hirtelen irányváltást ha mondjuk ajtót nyitnak rád? A motor normál fordulókörétől szűkebb fordulásokat? Akkor miről beszélünk? Az A1 kategória is egy újabb lehúzás. Minek csengessek ki még 80 ezret azért, hogy ismét végigüljem ugyanazt a KRESZ-t és vezessek vagy 20 km-t motoron (jó persze nekem mindegy úgyis lesz korlátlan A-m, de sokan így gondolkodnak)?
köszönöm a válaszokat! erős ragasztó ez a palmatex hő álló meg saválló meg minden rá volt írva... 4 rétegen át ragasztottam össze tettem bele öntöttem a vizet nem csöpögött rá a fagyállót direkt nem ratam össze a burkolatot hogy lássam mi lesz nem telt el 10 perc és csöpögött is szóval szerelhetem le és vihetem hegesztetni plusz még egy jó dolog elszakadt a km spirálom :S szóval minden össze jött......
természetesen városi közlekedésre gondoltam. egy SR50 is megy 80nal, ami elég városban. akkor meg minek nagyobb?
Elhanyagolható a különbség? Akkor miért akar mindenki 50-től feljebb lépni? Miért akarnak 70-es hengert? Igenis nagy a különbség azért, még ha 4 ütemű akkor is.
A balesetvédelemben be kellett erősíteni mert eu-s direktíva.
Így az illetékesek félnek ráereszteni B-s jogsis embereket a 125-ös kategóriára.
Hozzáteszem joggal mert annyira szarul vezetnek még autót is a népek hogy katasztrófális.
Viszont így ugrásszerűen megnőne a motoros kategória baleseti száma mivel többen szállnának át gyakorlatilag ZÉRO tudással.
Így marad az elavult szabályzás.
,,A gyakorlat számos Uniós országban működik és bevált." Azért a legtöbben még nem használják. És mivel a 125-ös és az 50es között oly elhanyagolható a különbség (bár kétségtelen hogy a 125ös jobban húz) így szerintem semmi értelme nincs az egésznek. Szerintem-teszem hozzá gyorsan.
a kompresszor csöbe!
esetleg fel tudnád még ma adni?
Ok! Ebben benne van kupak, hézagolók, rugü, meg a kis pöcök is?
ez való minden frankó morinis blokkhoz,a tied meg az!Én 3ért vettem annyiért odaadom meg a postát te állod,de ez egy borítékba belefér úgy hogy az biztos nem vág agyon!
Műanyagheggesztő!Ne gányolj,mert ott fog hagyni!
Érdekel. Persze minden ártól függ, mivel nekem is erősen hónap vége van.
Találtam a neten 3300 Ft-ért, ha ettől olcsóbb, akkor mindenképp,csak nem tudom, jó-e az enyémhez.
A pálmatex szerintem nem erre való. Én inkább alapos zsírtalanítás és érdesítés után kétkomponensű ragasztóval csináltam volna. A pálmatex erős ragasztó akkor ha két felületet kell összefogni, viszont itt repedést kell kitölteni vele. Nem hiszem hogy tartós lesz. Igyekezz megcsináltatni a tartályt.
szia!Nekem van ditechez pohárátalakítóm az összes tartozékkal!ha érdekel megdumálhatjuk!
Sziasztok! Tegnap mociztam én is egyszer csak látom melegszik a víz haza jöttem megvártam míg ki hűlt lecsavartam a tartály tetejét egy csepsem volt benne :S öntöttem bele vizet és a tartályból folyik most kivettem a tartályt csak egy kis helyen ereszt az össze illesztés mentén palmatexel meg ragasztottam remélem bírni fogja ha nem irány a műanyag heggesztő de remélem bírja! szerintetek?
Ha felforr a hűtővíz, akkor vagy hengerfej tömítés hibás, vagy el van vízkövesedve a hűtő, esetleg a vízszivattyú halott. Én Hajdú-Bihar-ban, Polgár-on lakom, ha akarsz itt a fórumon megtalálsz. Ha szeretnéd elhozni a gépet, akkor szintén írj ide, elég gyakran ittvagyok, és megbeszéljük hogy pontosan mikor.
A 12-es karbi nem kicsi. Még a 70-es henger is beindul vele, csak hosszútávon nem szereti.