Alul nincs állítási lehetőségem, a bóvden direktbe van beakasztva a helyéri, de felül a finomállítóval próbálkoztam. Hát se érzésre és se ránézésre nem a legjobb a beállítás, de így működik a legjobban
Kb 1cm-es holtjátéka van most a karnak, nagyon be van tekerve a csavar. De sebaj, ha neki így jó akkor én megszokom
Most sokkal jobb az arány, már nem 10-ből 2x indul normálisan, hanem 10-ből 2x rúg a kuplung. Nagygázzal neki is estem a rezó levételéhez, hogy letakarítom és újból visszarakom, meg gondoltam nyomok alá kis kipufogó pasztát (mert az van otthon), de lesre futottam. Sajnos villáskulccsal nem férek az anyához és ilyen (12-es) méretű krovám pedig nincs. Gondolom csak azzal lehetne leszedni mert körülötte sok az 'akadály' bár ránézésre necces, hogy a krovát is rá tudjam rakni, mert túl közelnek tünik az anya a rezóhoz és félek nincs annyi helyközöttük , hogy a krovát rá tudjam tolni. Valakitől kérek kölcsön kulcsot és megpróbálom.Ha már ennyire szereltem, levettem az ülést is mert mintha füst jött volna alóla
Nos a végdob és a rezó csatlakozásánál az a gumi csatlakoztatás már igencsak oda van, SOS ráférne egy csere. Szerinted tudok ilyen alkatrészt venni valahol, vagy valamivel helyettesíteni, kiváltani?
A szivacs csont fekete kb 5 éves és úszott az olajban. Nos az új szivacs meg van megy is bele délután egy kis takarítást követően. Hogy kerülhet olaj a légszűrő házba?
Csak tegnap tuareges képeket kerestem akkor figyeltem fel rá, utána meg már egyértelmű volt a hozzászólások elolvasása után.
http://www.sportmotor.hu/motor...