És igen is nem P20-as karbi lenne rajta, szarok rá, hogy milyen tuning simókon van. És mint mondtam, nem nagyon lehet kapni felénk sehol. Egyetlen egy helyen tudtak volna szerezni, ott is csak megrendelésre, és valami horribilis összeget mondtak rá, már nem emléxem pontosan, nem akarok hülyeséget mondani, de több, mint 10 ezret mondtak az biztos...
a tácsát visza kell adnom neki,cask nem birta leszedni
elég baráti ár
Az RZT meg kifejezetten Simson és MZ tuningal foglalkozik, és MO-on sem lenne olcsóbb semmivel hidd el...
Most is van benne egy kis tuning, rezó, Arreche 19-es karbi, hengert megreszeltem itt-ott, stb...
Jól megy. Olyan terveim voltak vele, hogy bele kellett volna ölnöm vagy 150 ezret, azért inkább jobbnak láttam, ha veszek egy "új" motort (Tuareg). Majd délután teszek fel képeket róla, öcsém gépén van egy pár, csak nem tudom a jelszavát
és mennek nagyon,most van 1 új,még nincs beálítva,de má nagyon brutálul megy,120körüli végseb lesz
de maj megnézem,nemsoká mek citromhoz
Ezek már rendesen elvonási tünetek...
Bár az élményért megérné
Gondolj bele, öcsém nem a sportrobikkal gyorsulna, hanem az én ETX-emmel
Milyet néznének az emberek
Gondolom azért nem kapkodnak a blokkért, remélem meglesz még később is, mert össze kell gyűjteni rá a lóvét is még
mennyiért vetted?
a dögös nők az nagyon jól hangzik
.p20as karbit, meg minden esmi cuccot veterán motorbörzén kell venni,nevetséges áron lehet kapni őket..haver ha jól tom 1000ft/db ba vette őket.. vett 4et
nekem 55ös dugóm van